amazonsellers logo
leeuwendeal

Leeuwendeal

Van €400.00 voor €275.00

De aanvraag van een Duits btw-nummer (t.w.v. €300.00)

Inclusief aanvraag voor afzien van Nederlandse lange afstandsdrempels voor Amazon.nl (t.w.v. €50.00) en brief voor opzegging (t.w.v. €50.00)

Waarom via Amazonsellers?

Speciale deal voor Amazon Leeuwen

Aanvraag Duits btw-nummer, inclusief

 

  • Steuernummer
  • UstId.Nr (BTW-nummer) 
  • Instructie om je Elster-account op te zetten, wat je nodig hebt om aangifte te kunnen doen.

Afzien Nederlandse drempelbedrag

Verkoop je vanuit Amazon FBA aan Nederlandse klanten dan ben je normaal verplicht om die verkopen in Duitsland aan te geven, daar ligt immers je voorraad. Door af te zien van de afstandsdrempel van €10.000 kun je deze omzet gemakkelijk meenemen bij je Nederlandse aangifte!

Opzeggen btw-nummer

Wil je om wat voor reden ook toch stoppen met verkopen in Duitsland, dan moet je je btw-nummer opzeggen. Normaal huur je hier een adviseur voor in, maar wij stellen alvast een opzeggingsbrief voor je op! Zo heb je alle controle op de marketplace waar je wilt verkopen.

Factuurgegevens

Extra informatie

Je bestelling

Product Subtotaal
Leeuwendeal  × 1 275.00
Subtotaal 275.00
Totaal 275.00
  • Betalen met je creditcard via Stripe.

Je persoonlijke gegevens zullen worden gebruikt om je bestelling te verwerken, om je beleving op deze website te optimaliseren en voor andere doeleinden zoals beschreven in onze privacybeleid.

aankoop btw-nummer amazon

Willem van den E., België

"Zoals jullie weten was ik gestart met BTW nummers aanvragen via Amazon VAT Service. Daar liep het al snel vast, vandaar dat ik de Duitse BTW aanvraag via jullie liet lopen. En dat ging supersnel"