Hulp bij Amazon – Advies op maat

Onze adviseurs hebben 4 tot 10 jaar ervaring met e-commerce en zijn zelf succesvolle verkopers. Geen zin om opnieuw het wiel uit te vinden? Schakel ons in! Onderstaande diensten zijn gebaseerd de meestvoorkomende vragen die we krijgen. Heeft u een andere vraag, stel deze dan gerust! We gaan graag een open gesprek aan om te kijken waar we u kunnen helpen.

Jochem van Heek

Interesse?

✆   +31 6 58782807

01

inrichten Amazon Seller Central account

Wilt u een Amazon account opstarten en weet u niet hoe u dat het beste kunt aanpakken? Amazon is kritisch en vraagt veel kennis en kunde van de verkopers. Het is belangrijk om de juiste (basis)keuzes te maken, zodat u een vliegende start kunt maken. Dan heeft u minder tijd nodig om allerlei zaken uit te zoeken.
amazon verificatie land kiezen
amazon fba fb pixel facebook
02

Optimaliseren Amazon Seller Central account

Heeft u al een Amazon account en heeft u een kritische blik nodig? Of heeft u allerlei vragen over uw account? Zoals het adverteren, uitbreiden naar andere landen, rapporten, aanvullende software en hoe u zorgt voor een hoge ranking etc. Wij helpen u graag verder.

03

slim product- en advertentiebeheer Amazon

Voor goede verkoopresultaten is een combinatie van een uitmuntende productpresentatie en advertenties van groot belang. Daar komt heel veel bij kijken, zoals foto’s, de juiste keywords, omschrijvingen, een brandstore, 

amazon buy box
04

Amazon brandstore maken

Heeft u een geregistreerd merk en wilt u graag een brandstore op Amazon? Dat is een goed idee, want dat draagt zeker bij tot hogere verkopen. Wij zorgen voor de opzet en inrichting van uw brandstore op Amazon.

05

Advies logistiek/ fulfillment (uitbesteden of zelf doen)

Welke logistieke keuzes maakt u als u wilt starten of wilt uitbreiden op Amazon? Wat zijn de voor- en nadelen van FBA (fulfilment by Amazon) of het zelf verzorgen van de verzendingen. Heeft u vragen of advies nodig over dit onderwerp, dan helpen wij u graag verder.

freight forwarder amazon
amazon listing vertaling duits

06

Advies bij selectie van ondersteunende software en integraties/koppelingen

Wilt u verder uitbreiden en meer inzicht en grip houden op al uw processen zoals product- en advertentiebeheer, managentinformatie en de boekhouding? Dan is goede software heel belangrijk. Wat zijn uw wensen en welke software past daarbij? Het aanbod is bijzonder groot en het vergelijken van software vereist de benodigde kennis. Wij bieden graag ondersteuning.

07

Automatisering boekhouding

Hoe kunt u de verkopen van uw verschillende verkoopkanalen koppelen de boekhouding in bijvoorbeeld Exact Online of Xero? Welke software-koppelingen zijn mogelijk, wat zijn de voor- en nadelen?

amazon listing vertaling duits
Product tracker chart Jungle Scout

08

Verkrijgen van meer inzicht in verkoopcijfers, voorraden & kpi's

Verkoopt u via verschillende platformen dan is het overzicht soms zoek. Actueel inzicht in uw voorraden, verkopen per artikel (groepen) en andere managementinformatie is dan nodig. Hoe pakt u dat aan? 

 

altijd bereikbaar

Via de mail krijg je binnen 24 uur reactie op al je vragen met betrekking tot onze diensten 
Laat ons je vrijblijvend terugbellen / mailen / appen / Slacken om samen te bekijken wat we voor jou kunnen betekenen.

 

NEEM CONTACT MET ONS OP

Welke van onze diensten sluiten aan bij je vraag? (meerdere opties mogelijk)

Welke van onze diensten sluiten aan bij je vraag? (meerdere opties mogelijk)

Welke van onze diensten sluiten aan bij je vraag? (meerdere opties mogelijk)

Blijf op de hoogte

2 + 10 =