Full-service Amazon Agency

Amazonsellers onderscheidt zich door haar flexibele aanpak waarmee zij klanten helpt hun rendement op Amazon te optimaliseren. Van volledig accountbeheer tot Amazon-marketingdiensten, van Amazon SEO en advertentieservices: Amazonsellers biedt een meetbare verbetering van de omzet en winst van uw bedrijf.

Daarnaast zorgt Amazonsellers ervoor dat u niet voor verrassingen komt te staan wanneer u verkoopt in het buitenland. Met uitgebreide expertise die verder reikt dan alleen Amazon, kunnen we u bijstaan op het gebied v

Het kan uitdagend zijn om uw product te onderscheiden van duizenden vergelijkbare producten op Amazon. Amazonsellers beschikt over de expertise en middelen om de zichtbaarheid en vindbaarheid van uw producten te vergroten.

Welk product u ook verkoopt, samen boeken we resultaten en zorgen we ervoor dat uw onderneming blijft groeien.

Waarom verkopen op Amazon?

Met miljoenen klanten is Amazon wereldwijd de bekendste online marketplace en marktleider op het gebied van e-commerce in vele landen, zowel in Noord-Amerika als in Europese. Amazon biedt externe verkopers de mogelijkheid om hun producten op hun platform te verkopen en faciliteert dit proces met logistieke diensten, zoals Fulfilment by Amazon.

Steeds meer bedrijven zien de kansen die het verkopen op Amazon met zich meebrengt:

 • Mogelijkheid om promoties te doen op Amazon, waardoor ook startende verkopers ook een kans maken op verkopen.
 • Snel internationaal kunnen opschalen naar andere landen in Europa.
 • Naamsbekendheid van het merk vergroten.
 • Extra omzet en winst behalen door extra verkopen én kosten besparen door gebruik te maken van Amazons logistieke netwerk.

miljard euro omzet door Amazon in Europa over 2020

miljoen actieve gebruikers op Amazon

landen wereldwijd waar Amazon actief is

%

marktaandeel in de Verenigde Staten

Succesvol verkopen op Amazon

Om succesvol te verkopen op Amazon is meer nodig dan simpelweg een product online zetten. Er zijn tal van mogelijkheden om effectief te verkopen op Amazon. Amazonsellers begrijpt dit en zorgt ervoor dat de volgende zaken goed geregeld zijn:

 • Strategiebepaling, opzetten account en optimalisatie
 • Advies over logistiek en klantenservice
 • Schrijven van converterende listings
 • Inzicht geven in kosten/marge-analyse (fulfilment kosten, marketing, administratieve lasten)
 • Amazon advertising, waaronder Sponsored Products, Sponsored Brands and Sponsored Display
 • Volledig geoptimaliseerde A+ content en een mooi ingerichte brand store

 

Amazon Seller Central Account Management

Bij Amazonsellers houden we uw Account Health nauwlettend in de gaten en beheren het contact met Seller Support als er zich problemen voordoen. We optimaliseren uw listings met nieuwe zoekwoorden en herschrijven ze om de conversies te verhogen. Daarnaast regelen we FBA-zendingen voor u en voorzien we u van advies over eventuele uitbreiding naar andere delen van Europa.

Amazon Advertising

Samen bepalen we doelen voor de advertenties en nemen we de stappen die nodig zijn om die doelen te bereiken. We creëren Sponsored Products, Sponsored Brands en Sponsored Display-advertenties. We analyseren de gegevens van de advertentiecampagnes, optimaliseren biedingen per zoekwoord en voeren een concurrentieanalyse uit om het beste resultaat te behalen.

Amazon Branded Content

Met een merkregistratie op Amazon reiken de mogelijkheden nog verder. Door A+ content toe te voegen en een eigen Amazon-store op te zetten, kunt u uw zichtbaarheid vergroten. Bij Amazonsellers ontwerpen we converterende pagina’s en stores, waarbij we altijd de merkuitstraling in het oog houden. Zo wordt het volledige potentieel van uw merk op het platform benut.

Onze werkwijze

U bent degene die uw producten op de markt heeft gebracht en uiteindelijk het verhaal van uw merk het beste kent. Amazonsellers kan er echter voor zorgen dat dit verhaal duidelijk wordt overgebracht op Amazon-klanten. Om dit te realiseren omvat onze aanpak onder andere de volgende stappen:

 • Tijdens de onboarding-fase, onze kennismakingsperiode, bespreken we samen de doelen en stellen we aanvullende vragen over uw merk. Hiermee kunnen we een duidelijk plan van aanpak opstellen dat ervoor zorgt dat uw verhaal helder wordt overgebracht op Amazon en naadloos aansluit bij het karakter van uw merk. Onze focus ligt op het waarborgen van de juiste boodschap en uitstraling voor een succesvolle presentatie op het platform.
review amazon 1
 • Om ervoor te zorgen dat het plan van aanpak succesvol wordt uitgevoerd, houden we tweewekelijks overleg. Tijdens deze sessies bespreken we de werkafspraken en uit te voeren taken. We evalueren de voortgang, passen indien nodig de planning aan en gaan dieper in op de advertentieresultaten. Dit regelmatige overleg stelt ons in staat om flexibel te zijn en indien nodig aanpassingen door te voeren, zodat we samen het beste resultaat kunnen behalen op Amazon.
 • Naast de reguliere overleggen begrijpen we dat er soms zaken zijn die sneller afgehandeld moeten worden. In die gevallen gaan we direct aan de slag en houden we u op de hoogte van de voortgang. Als er taken zijn die niet door ons kunnen worden uitgevoerd, bieden we de benodigde ondersteuning om ervoor te zorgen dat alles soepel verloopt.
review amazon 3
review amazon 2

Onze klanten

Bekend van

amazonsellers klanten

Altijd bereikbaar

Mail ons en krijg binnen 24 uur reactie op al uw vragen met betrekking tot onze diensten.

isar rietman

We bellen u graag terug om samen vrijblijvend te bekijken wat we voor u kunnen betekenen.

  Plan hier je belafspraak in