Full-service Amazon Agency

We onderscheiden ons met een volledig flexibele aanpak, om klanten te helpen hun rendement op Amazon te maximaliseren. Van volledig accountbeheer tot Amazon-marketingdiensten, Amazon SEO en advertentieservices, wij bieden een meetbare verbetering van de omzet en winst van uw bedrijf.

Daarnaast zorgen we dat u niet voor verassingen komt te staan als u verkoopt in het buitenland. Onze expertise houdt niet op bij Amazon, wij kunnen u ook van dienst zijn op het gebied van internationale btw en milieuwetgeving.

Het kan ontmoedigend lijken om uw producten te onderscheiden van duizenden vergelijkbare producten op Amazon. Ongeacht uw product, wij beschikken over de expertise en middelen om de zichtbaarheid van uw producten te vergroten en de vindbaarheid op Amazon te vergroten.

Samen boeken we resultaten en zorgen we ervoor dat uw onderneming doorgroeit.

Waarom verkopen op Amazon?

Met miljoenen klanten is Amazon de bekendste online marketplace ter wereld en marketleider op het gebied van e-commerce in vele landen. Zowel in de Verenigde Staten als in de Europese Unie. Amazon staat andere partijen toe om te verkopen op hun platform en biedt logistieke diensten aan (Fulfilment by Amazon) om dit mogelijk te maken. 

Bedrijven ontdekken steeds meer de kansen die verkopen op Amazon met zich meebrengt, waaronder:

 • Mogelijkheid om promoties te doen op Amazon, waardoor beginnende verkopers ook een kans maken op verkopen.
 • Snel internationaal kunnen opschalen naar andere landen in Europa.
 • Naamsbekendheid van het merk vergroten.
 • Extra omzet en winst behalen door extra verkopen én kosten te besparen door gebruik te maken van Amazon haar logistieke netwerk.

miljard euro omzet door Amazon in Europa over 2020

miljoen actieve gebruikers op Amazon

landen wereldwijd beschikbaar om via Amazon in te verkopen

%

marketaandeel in de Verenigde Staten

Hoe word je succesvol op Amazon?

Succesvol verkopen op Amazon vergt meer dan enkel een product online zetten. Er zijn tal van mogelijkheden om succesvol te verkopen op Amazon. Amazonsellers weet hoe dit werkt en zorgt ervoor dat onderstaande zaken goed geregeld zijn: 

 • Strategiebepaling, opzetten account en optimalisatie
 • Advies over logistiek en klantenservice
 • Schrijven van converterende listings
 • Inzicht geven in kosten/marge analyse (fulfilment kosten, marketing, administratieve lasten)
 • Amazon advertising, waaronder Sponsored Products, Sponsored Brands and Sponsored Display
 • Volledig geoptimaliseerde A+ content en een mooi ingerichte brand store

 

Amazon Seller Central Account Management

We monitoren je Account Health en treden in contact met Seller Support om problemen op te lossen. We optimaliseren je listings met nieuwe zoekwoorden en herschrijven deze om de conversies te verhogen. We maken FBA-shipments aan en waar nodig adviseren we over uitbreiding over de rest van Europa.

Amazon Advertising

In overleg spreken we doelen af voor de advertising en stellen we alles in werking om dat doel te bereiken. We maken Sponsored Products, Sponsored Brands en Sponsored Display ads aan. We analyseren data uit de advertentiecampagnes, zorgen voor het beste bod per zoekwoord en voeren concurrentieanalyse uit.

Amazon Branded Content

Met een merkregistratie zijn de mogelijkheden op Amazon nog groter. Je kunt je zichtbaarheid vergroten door A+ content toe te voegen en je eigen Amazon-store op te zetten. Wij ontwerpen converterende pagina’s en stores en verliezen hierbij de uitstraling van het merk nooit uit het oog.

Onze werkwijze

Uiteindelijk bent u degene die uw producten op de markt gebracht heeft en het verhaal van het merk het beste kent. Wij kunnen uiteraard zorgen dat dit verhaal duidelijk overgebracht wordt op klanten van Amazon. Dit doen we onder andere door de volgende werkwijze te hanteren:

 • Onboarding: dit is de kennismakingsperiode waarin we doelen afspreken, wij aanvullende vragen kunnen stellen over uw merk en een plan van aanpak opstellen. Het is belangrijk dat uw verhaal duidelijk overgebracht wordt op Amazon én past bij het merk.
 • Tweewekelijks overleg: uit het plan van aanpak komen werkafspraken en taken die volbracht moeten worden. Elke twee weken komen we bij elkaar om de voortgang te bespreken, aanpassingen te doen aan de planning en doorlopen we advertentieresultaten.
review amazon 1
 • Buiten de reguliere overleggen om zijn er natuurlijk zaken die sneller afgehandeld moeten worden. Uiteraard gaan we daar dan snel mee aan de slag en houden we u op de hoogte van de voortgang of ondersteunen we bij zaken die niet door ons uit handen genomen kunnen worden.
review amazon 3
review amazon 2

Onze klanten

Bekend van

amazonsellers klanten

altijd bereikbaar

Via de mail krijg je binnen 24 uur reactie op al je vragen met betrekking tot onze diensten 
isar rietman

✆ CONTACT OP ELKE MANIER

Laat ons je vrijblijvend terugbellen om samen te bekijken wat we voor jou kunnen betekenen.

  Plan hier je belafspraak in

✆  +31658782807