Ontdek onze diensten

Wij helpen zowel startende als gevestigde bedrijven om hun producten te verkopen buiten de landsgrenzen. Waarom zouden alleen Nederlandse of Belgische klanten van je producten mogen profiteren?

Extended Producer Responsibility (EPR)

Amazon Consultancy Services

Meer verkopen op Amazon

Succesvol verkopen op Amazon vergt meer dan enkel een product online zetten. Er zijn tal van mogelijkheden om succesvol te verkopen op Amazon. Amazonsellers weet hoe dit werkt en zorgt ervoor dat onderstaande zaken goed geregeld zijn:

  • Strategiebepaling, opzetten account en optimalisatie
  • Advies over logistiek en klantenservice
  • Schrijven van converterende listings
  • Inzicht geven in kosten/marge analyse (fulfilment kosten, marketing, administratieve lasten)
  • Amazon advertising, waaronder Sponsored Products, Sponsored Brands and Sponsored Display, in combinatie met kunstmatige intelligentie.
  • Volledig geoptimaliseerde A+ content en een mooi ingerichte brand store
listing optimalisatie

Meer weten?

Op de Amazon Consultancy Service pagina hebben we een uitgebreider overzicht opgenomen wat u kunt verwachten bij een samenwerking met Amazonsellers. Uiteraard kunt u ook direct contact met ons opnemen, zodat we samen kunnen kijken wat een passende oplossing is voor uw situtatie.

Extended Producer Responsibility – Recycling van verpakkingen, elektra, batterijen etc.

EXTENDED PRODUCER RESPONSIBILITY (EPR) IN EUROPA: RECYCLING

In ieder Europees landen gelden regels over de recycling van je producten. Elk land heeft eigen wetten en eigen registers. Hierdoor wordt het er niet gemakkelijker op wanneer je in heel Europa wilt verkopen. Wij helpen je vraag als aanspreekpunt richting al deze overheidsinstanties. We regelen daarnaast de registraties en doen de aangiften namens je bedrijf. We doen dit in België, Duitsland, Frankrijk, Nederland, Oostenrijk, Polen, Spanje, Verenigd Koninkrijk en Zweden.

Tarief per wet, per land (excl. btw):
Vanaf € 149 in jaar 1 voor registratie en aangiften
Vanaf € 99 p/j in de daaropvolgende jaren

Hoe deze wetgeving tot stand is gekomen, wat de toepassingen zijn en waar je als bedrijf op moet letten, delen we uitgebreid op onze overzichtspagina voor verpakkingswetgeving in Europa.

Je kunt ook direct contact met ons opnemen voor vrijblijvende informatie.

Franse verpakkingswet verpackg vlag België vlag united kingdom vlag spanje vlag Italië EPR Oostenrijk vlag Tsjechië vlag polen vlag nederland vlag zweden

Jochem van Heek

Advies nodig?

Btw diensten voor e-commerce

Amazon en belasting: wij helpen je graag!

Als je handelt op Amazon, ben je vaak actief in meerdere landen. Als dit zo is, moet je voor Amazon belasting betalen in verschillende landen. Als je gebruik maakt van Amazon FBA is de belastingaangifte vaak nog ingewikkelder. Hoe het precies zit met Amazon en belasting, vertellen wij je graag. Als je kiest voor onze belastingservice, staat je persoonlijke financieel adviseur klaar om al je vragen te beantwoorden. 

Btw-nummer aanvragen

Behaal je een bepaalde omzet in het buitenland, dan ben je verplicht daar btw-aangifte te doen. Ook als je FBA van Amazon gebruikt, moet je btw betalen in het buitenland, omdat er in Nederland geen fulfillment centers staan. Om je btw te kunnen regelen in het buitenland, heb je een btw-nummer nodig. Wij kunnen snel een btw-nummer aanvragen in België, Duitsland, Frankrijk, Italië, Noorwegen, Oostenrijk, Polen, Spanje, Tsjechië, het Verenigd Koninkrijk en Zweden. Kies voor onze complete belastingservice inclusief btw-registratie.

Complete btw ontzorging                          

Wanneer je kiest voor onze volledige belastingservice, ontzorgen we je compleet op het gebied van btw. Je stuurt ons zelf je Amazon reports op of geeft ons (zeer beperkte) toegang tot je Seller Central Account om de juiste rapportage op te halen. Wij doen je aangifte en zoeken nauwkeurig uit hoeveel je moet afdragen. Ook fungeren wij als contactpersoon voor de buitenlandse belastingdienst. Zo hoef je zelf nergens meer naar om te kijken. Heb je toch nog vragen? Dan staat je Nederlands sprekende financieel adviseur klaar om ze te beantwoorden! Onze belastingservice is er met en zonder de registratie van een buitenlands btw-nummer.

btw diensten prijzen europa

Franse verpakkingswet verpackg vlag België  vlag spanje vlag Italië EPR Oostenrijk vlag Tsjechië vlag polen vlag nederland vlag zweden

Ervaringen van onze klanten

Lennart Otter, Solotech

We hebben ons Amazon account laten scannen door AmazonSellers en ze kwamen met hele goede tips om onze sales en klantervaring te verbeteren, maar brachten ook belangrijke zaken aan het licht die opgelost moeten worden om later geen problemen te krijgen met instanties in het buitenland. Met dit advies zijn we aan de slag gegaan en een deel laten we ook door hun doen aangezien zij er veel meer verstand van hebben. Ze hebben duidelijke communicatie, logische prijzen en weten heel goed waar ze over praten.

Barry Vergeer, AllHomeDecorations

Ben enorm geholpen door dit bedrijf. Je ziet gewoon dat ze super veel kennis van zaken hebben in de FBA wereld. Daarnaast ook fijn dat als je een keer naar een bedrijf zoekt om iets voor je uit handen te nemen dat zij altijd een goede weten uit eigen ervaring. Zou ze zeker aanraden!

Maurice Voerman, Powercubes

Zeer prettig contact. Dit bedrijf komt afspraken na en handelt op een professionele wijze. Wij raden Amazonsellers dan ook zeer aan!

Bike butler

altijd bereikbaar

Via de mail krijg je binnen 24 uur reactie op al je vragen met betrekking tot onze diensten 
isar rietman

✆ CONTACT OP ELKE MANIER

Laat ons je vrijblijvend terugbellen om samen te bekijken wat we voor jou kunnen betekenen.

  Plan hier je belafspraak in

✆  +31658782807