Ontdek onze Amazon diensten

Geen tijd en zin om uit te zoeken in welke landen je btw-nummers nodig hebt en waar je aangifte moet doen? Maak dan gebruik van onze Amazon diensten! Met onze kennis en ervaring zijn wij dé Amazon partner voor belastingadvies, het aanvragen van btw-nummers en complete btw-ontzorging. Onze diensten besparen je veel tijd, die je kunt gebruiken om je volledig te focussen op de groei van je Amazon e-commerce business. Ontdek onze services en vergelijk de verschillende pakketten!

Amazon en belasting: wij vertellen je hoe het zit!

Als je handelt op Amazon, ben je vaak actief in meerdere landen. Als dit zo is, moet je voor Amazon belasting betalen in verschillende landen. Als je gebruik maakt van Amazon FBA is de belastingaangifte vaak nog ingewikkelder. Hoe het precies zit met Amazon en belasting, vertellen wij je graag. Als je kiest voor onze belastingservice, staat je persoonlijke financieel adviseur klaar om al je vragen te beantwoorden. Daarnaast delen wij veel kennis over Amazon en belasting op ons online platform.

Btw-nummer aanvragen

Behaal je een bepaalde omzet in het buitenland, dan ben je verplicht daar btw-aangifte te doen. Ook als je FBA van Amazon gebruikt, moet je btw betalen in het buitenland, omdat er in Nederland geen fulfillment centers staan. Om je btw te kunnen regelen in het buitenland, heb je een btw-nummer nodig. Wij kunnen snel een btw-nummer aanvragen in Duitsland, het Verenigd Koninkrijk, en andere landen waarin je actief bent. Kies voor een eenmalige registratie of kies voor onze complete belastingservice inclusief btw-registratie.

btw nummer aanvragen Duitsland

Complete btw-ontzorging                          

Wanneer je kiest voor onze volledige belastingservice, ontzorgen we je compleet op het gebied van btw. Je stuurt ons zelf je Amazon reports op of geeft ons (zeer beperkte) toegang tot je Seller Central Account om de juiste rapportage op te halen. Wij doen je aangifte en zoeken nauwkeurig uit hoeveel je moet afdragen. Ook fungeren wij als contactpersoon voor de buitenlandse belastingdienst. Zo hoef je zelf nergens meer naar om te kijken. Heb je toch nog vragen? Dan staat je Nederlands sprekende financieel adviseur klaar om ze te beantwoorden! Onze belastingservice is er met en zonder de registratie van een buitenlands btw-nummer.

E-commerce boekhouding

E-commerce boekhouden is een aparte tak van sport. Het is belangrijk dat je voldoet aan de geldende regels, en dus compliant bent. Wij helpen je je boekhouding aan te laten sluiten op Amazon of andere e-commerce marketplaces. Zo vertellen onze adviseurs je hoe je kosten en inkomsten op de juiste manier moet inboeken. De bij ons aangesloten adviseurs gaan echter nog een stap verder en helpen je je bedrijf financieel gezond te houden en belasting te besparen. Het op orde brengen van je e-commerce boekhouding is te combineren met onze volledige belastingservicepakketten.   

startup meeting product

Strategisch Amazon advies                                                                     

Naast boekhoud- en belastingadvies voor Amazon kunnen we je helpen als verkoper te groeien. Dit doen wij door samen met jou te bepalen wat je nodig hebt en op welke vlakken winst te behalen is. Heb je bijvoorbeeld hulp nodig bij het verhogen van je conversie, of wil je een PPC-campagne opzetten en optimaliseren? Dan gaan we daarmee aan de slag. Uiteraard kijken we ook meteen welke belastingmaatregelen komen kijken bij de groei van jouw e-business.

Amazon USA advies

Via Amazon zakendoen in de Verenigde Staten biedt flinke kansen, maar is ook gecompliceerd. Net als in Europa heb je in de VS te maken met belastingen, importheffingen, en allerlei lokale regels. Wij gidsen je hier graag door het net van wetten en regeltjes in de Amerika. Bekijk hoe we je kunnen helpen met ons Amazon USA advies!

amazon usa
verpackg verpakkingen

Ontzorging Duitse milieucertificaten

Bij het verkopen op Amazon in Duitsland krijg je naast btw ook te maken met Duitse milieuwetgeving, zoals de VerpackG, gericht op verpakkingen. Wij kunnen je adviseren welke wetgeving op jouw situatie van toepassing is. Daarnaast bieden we volledige ontzorging van de registratie bij het landelijke verpakkingsregister en melden we je aan bij een Duitse afvalbeheerder (ook wel een duaal systeem). Bij de afvalbeheerder doen we jaarlijks aangifte voor je. Bekijk onze pagina over de VerpackG-service voor meer informatie.

Bekijk onze pakketten         

Je kunt onze diensten op verschillende manieren afnemen. Je kunt bijvoorbeeld een losse dienst afnemen, of per uur betalen voor onze adviezen. Daarnaast bieden we maandelijkse abonnementen, die vaak goedkoper zijn. Bekijk de onderstaande pakketten en kies de optie die het best bij jouw situatie past. Maar welke optie je ook kiest, je kunt er altijd op rekenen dat je bedrijfsinformatie in veilige handen is. We sluiten namelijk altijd een overeenkomst af waarin we afspreken ontvangen bedrijfsinformatie niet in ons voordeel te gebruiken. Verder maken we gebruik van veilige verbindingen en waarborgen we dat je financiële gegevens op correcte wijze verwerkt worden.

Boekhouding en adminstratief advies

onze pakketten gericht op

zorgeloze BTW-service

Kies het pakket dat past bij je ambities. 
*De bovengenoemde prijzen zijn exclusief BTW en worden per kwartaal gefactureerd.
**Het tarief van € 72,- per land, per maand, is alleen geldig in het eerste jaar. Vanaf jaar twee betaal je standaard € 51,- per land, per maand!

onze Services gericht op

BTW-aanvragen & Amazon Advies

ZIT ER NIET TUSSEN WAT JE ZOEKT?

Neem dan contact met ons op!

wat onze klanten zeggen

Als startende verkoper op Amazon was ik nieuw op het gebied van E-commerce. In eerste instantie leek het belastingtechnische gedeelte een gigantische rompslomp. Toen kwam ik Amazonsellers.nl tegen. Voor mij viel het allemaal op z’n plek door door de expertise van het team die verder reikt dan alleen BTW-kennis, maar ook over E-commerce in het algemeen. Door de vlotte service en persoonlijk contact is dit zeker een aanrader.
Joe Blokland, Eigenaar Negosie

Amazonsellers.nl heeft met veel professionaliteit ons geholpen om een Duits BTW-nummer aan te
vragen voor onze Amazon business. Het team van Amazonsellers.nl reageert snel en deskundig op
vragen vanuit ons bedrijf. Zoek je een bedrijf die je kan helpen met je internationale Amazon
ambitites? Dan zit je bij Amazonsellers.nl op het goede adres.
Mike Kwaaitaal, Eigenaar Ziecro

altijd bereikbaar

Via de mail krijg je binnen 24 uur reactie op al je vragen met betrekking tot onze diensten 
Laat ons je vrijblijvend terugbellen / mailen / appen / Slacken om samen te bekijken wat we voor jou kunnen betekenen.

 

NEEM CONTACT MET ONS OP

Welke van onze diensten sluiten aan bij je vraag? (meerdere opties mogelijk)

Welke van onze diensten sluiten aan bij je vraag? (meerdere opties mogelijk)

Welke van onze diensten sluiten aan bij je vraag? (meerdere opties mogelijk)

Blijf op de hoogte

1 + 14 =