...

Ontdek onze diensten

Wij helpen zowel startende als gevestigde bedrijven om hun producten te verkopen buiten de landsgrenzen. Waarom zouden alleen Nederlandse of Belgische klanten van uw producten mogen profiteren?

Extended Producer Responsibility (EPR)

Amazon Consultancy Services

Meer verkopen op Amazon

Om succesvol te verkopen op Amazon is meer nodig dan simpelweg een product online zetten. Er zijn tal van mogelijkheden om effectief te verkopen op Amazon. Amazonsellers begrijpt dit en zorgt ervoor dat de volgende zaken goed geregeld zijn:

  • Strategiebepaling, opzetten account en optimalisatie
  • Advies over logistiek en klantenservice
  • Schrijven van converterende listings
  • Inzicht geven in kosten/marge-analyse (fulfilment kosten, marketing, administratieve lasten)
  • Amazon advertising, waaronder Sponsored Products, Sponsored Brands and Sponsored Display, in combinatie met kunstmatige intelligentie.
  • Volledig geoptimaliseerde A+ content en een mooi ingerichte brand store

 

listing optimalisatie

Meer weten?

Op de Amazon Consultancy Service pagina hebben we een uitgebreid overzicht opgenomen wat u kunt verwachten bij een samenwerking met Amazonsellers. Natuurlijk kunt u ook direct contact met ons opnemen, zodat we samen vrijblijvend kunnen bespreken welke oplossing het beste past bij uw situatie.

Extended Producer Responsibility – Recycling van verpakkingen, elektra, batterijen etc.

EXTENDED PRODUCER RESPONSIBILITY (EPR) IN EUROPA: RECYCLING

In alle Europese landen zijn regels van kracht met betrekking tot de recycling van producten. Elk land hanteert zijn eigen wetgeving en registers, wat het complex maakt wanneer u in heel Europa wilt verkopen. Bij ons kunt u rekenen op één aanspreekpunt dat al uw vragen afhandelt richting alle overheidsinstanties. We regelen de benodigde registraties en doen de aangiften namens uw bedrijf. Dit geldt voor België, Duitsland, Frankrijk, Nederland, Oostenrijk, Polen, Spanje, Verenigd Koninkrijk en Zweden.

Tarief per wet, per land (excl. btw):

  • Vanaf € 179 in het eerste jaar voor registratie en aangiften
  • Vanaf € 139 per jaar in de daaropvolgende jaren

Hoe deze wetgeving tot stand is gekomen, wat de toepassingen zijn en waar je als bedrijf op moet letten, delen we uitgebreid op onze overzichtspagina voor verpakkingswetgeving in Europa.

Voor meer informatie kunt u vrijblijvend contact met ons opnemen. U zult te woord worden gestaan door onze vaste partner ESS, hét administratiekantoor voor EPR, WEEE en internationale btw.

Franse verpakkingswet verpackg vlag België vlag united kingdom vlag spanje vlag Italië EPR Oostenrijk vlag Tsjechië vlag zweden

Jochem van Heek

Advies nodig?

Btw diensten voor e-commerce

Amazon en belasting: wij helpen je graag!

Als je actief bent op Amazon, opereer je vaak in meerdere landen, wat betekent dat je belasting moet betalen in verschillende rechtsgebieden. Wanneer je gebruik maakt van Amazon FBA, kan de belastingaangifte nog ingewikkelder worden. Wij zijn er echter om u te helpen begrijpen hoe het precies zit met Amazon en belasting. Een persoonlijke financieel adviseur staat klaar om al u vragen te beantwoorden en u te begeleiden bij het voldoen aan de belastingverplichtingen in de verschillende landen waar u actief bent op Amazon. Momenteel wordt dit gedaan door onze vaste partner ESS, hét administratiekantoor voor EPR, WEEE en internationale btw.

Btw-nummer aanvragen

Wanneer u een bepaalde omzet behaalt in het buitenland, bent u verplicht om daar btw-aangifte te doen. Dit geldt ook als u gebruik maakt van Amazon FBA, omdat er in Nederland geen fulfillment centers zijn. Om uw btw in het buitenland te kunnen regelen, is een btw-nummer vereist. Wij kunnen btw-nummers voor u aanvragen in België, Duitsland, Frankrijk, Italië, Noorwegen, Oostenrijk, Polen, Spanje, Tsjechië, het Verenigd Koninkrijk en Zweden.

Complete btw ontzorging                          

Onze volledige belastingservice biedt een totale ontzorging op het gebied van btw. U kunt ons zelf uw Amazon-rapporten toesturen of ons (beperkte) toegang geven tot uw Seller Central Account, zodat we de juiste rapportage kunnen verkrijgen. Wij verzorgen de btw-aangiften en berekenen nauwkeurig het bedrag dat u moet afdragen. Tevens fungeren wij als contactpersoon voor de buitenlandse belastingdienst, waardoor je zelf nergens meer naar hoeft om te kijken. Mocht u vragen hebben, dan staat onze Nederlands sprekende financieel adviseur voor u klaar om deze te beantwoorden. Onze belastingservice is beschikbaar met en zonder de registratie van een buitenlands btw-nummer.

btw diensten prijzen europa

vlag België     verpackg Franse verpakkingswet vlag Italië  vlag polen

vlag spanje vlag Tsjechië   EPR Oostenrijk vlag zweden vlag nederland

Ervaringen van onze klanten

Lennart Otter, Solotech

We hebben ons Amazon account laten scannen door AmazonSellers en ze kwamen met hele goede tips om onze sales en klantervaring te verbeteren, maar brachten ook belangrijke zaken aan het licht die opgelost moeten worden om later geen problemen te krijgen met instanties in het buitenland. Met dit advies zijn we aan de slag gegaan en een deel laten we ook door hun doen aangezien zij er veel meer verstand van hebben. Ze hebben duidelijke communicatie, logische prijzen en weten heel goed waar ze over praten.

Barry Vergeer, AllHomeDecorations

Ben enorm geholpen door dit bedrijf. Je ziet gewoon dat ze super veel kennis van zaken hebben in de FBA wereld. Daarnaast ook fijn dat als je een keer naar een bedrijf zoekt om iets voor je uit handen te nemen dat zij altijd een goede weten uit eigen ervaring. Zou ze zeker aanraden!

Maurice Voerman, Powercubes

Zeer prettig contact. Dit bedrijf komt afspraken na en handelt op een professionele wijze. Wij raden Amazonsellers dan ook zeer aan!

Bike butler

Altijd bereikbaar

Mail ons en krijg binnen 24 uur reactie op al uw vragen met betrekking tot onze diensten.

isar rietman

We bellen u graag terug om samen vrijblijvend te bekijken wat we voor u kunnen betekenen.

  Plan hier je belafspraak in