Ontdek onze Amazon diensten

Geen tijd en zin om uit te zoeken in welke landen je btw-nummers nodig hebt en waar je aangifte moet doen? Maak dan gebruik van onze Amazon diensten! Met onze kennis en ervaring zijn wij dé Amazon partner voor belastingadvies, het aanvragen van btw-nummers en complete btw-ontzorging. Onze diensten besparen je veel tijd, die je kunt gebruiken om je volledig te focussen op de groei van je Amazon e-commerce business. Ontdek onze services en vergelijk de verschillende pakketten!

Administratie & Compliancy

Amazon en belasting: wij vertellen je hoe het zit!

Als je handelt op Amazon, ben je vaak actief in meerdere landen. Als dit zo is, moet je voor Amazon belasting betalen in verschillende landen. Als je gebruik maakt van Amazon FBA is de belastingaangifte vaak nog ingewikkelder. Hoe het precies zit met Amazon en belasting, vertellen wij je graag. Als je kiest voor onze belastingservice, staat je persoonlijke financieel adviseur klaar om al je vragen te beantwoorden. Daarnaast delen wij veel kennis over Amazon en belasting op ons online platform.

Btw-nummer aanvragen

Behaal je een bepaalde omzet in het buitenland, dan ben je verplicht daar btw-aangifte te doen. Ook als je FBA van Amazon gebruikt, moet je btw betalen in het buitenland, omdat er in Nederland geen fulfillment centers staan. Om je btw te kunnen regelen in het buitenland, heb je een btw-nummer nodig. Wij kunnen snel een btw-nummer aanvragen in Duitsland, het Verenigd Koninkrijk, en andere landen waarin je actief bent. Kies voor een eenmalige registratie of kies voor onze complete belastingservice inclusief btw-registratie.

btw nummer aanvragen Duitsland

Complete btw-ontzorging                          

Wanneer je kiest voor onze volledige belastingservice, ontzorgen we je compleet op het gebied van btw. Je stuurt ons zelf je Amazon reports op of geeft ons (zeer beperkte) toegang tot je Seller Central Account om de juiste rapportage op te halen. Wij doen je aangifte en zoeken nauwkeurig uit hoeveel je moet afdragen. Ook fungeren wij als contactpersoon voor de buitenlandse belastingdienst. Zo hoef je zelf nergens meer naar om te kijken. Heb je toch nog vragen? Dan staat je Nederlands sprekende financieel adviseur klaar om ze te beantwoorden! Onze belastingservice is er met en zonder de registratie van een buitenlands btw-nummer.

E-commerce boekhouding

E-commerce boekhouden is een aparte tak van sport. Het is belangrijk dat je voldoet aan de geldende regels, en dus compliant bent. Wij helpen je je boekhouding aan te laten sluiten op Amazon of andere e-commerce marketplaces. Zo vertellen onze adviseurs je hoe je kosten en inkomsten op de juiste manier moet inboeken. De bij ons aangesloten adviseurs gaan echter nog een stap verder en helpen je je bedrijf financieel gezond te houden en belasting te besparen. Het op orde brengen van je e-commerce boekhouding is te combineren met onze volledige belastingservicepakketten.   

Jochem van Heek

Interesse?

verpackg verpakkingen

Ontzorging Duitse milieucertificaten

Bij het verkopen op Amazon in Duitsland krijg je naast btw ook te maken met Duitse milieuwetgeving, zoals de VerpackG, gericht op verpakkingen. Wij kunnen je adviseren welke wetgeving op jouw situatie van toepassing is. Daarnaast bieden we volledige ontzorging van de registratie bij het landelijke verpakkingsregister en melden we je aan bij een Duitse afvalbeheerder (ook wel een duaal systeem). Bij de afvalbeheerder doen we jaarlijks aangifte voor je. Bekijk onze pagina over de VerpackG-service voor meer informatie.

Amazon Optimalisatie – de perfecte listing

Zoektermonderzoek en listing optimalisatie

Klanten op Amazon zoeken met trefwoorden naar producten die ze nodig hebben. Deze trefwoorden worden vergeleken met de titel en beschrijving die weergegeven is op uw productpagina. Hoe vollediger deze informatie is en hoe beter het trefwoord aansluit bij het product, hoe groter de kans op hoge zichtbaarheid en daarmee hogere verkopen. Wij kunnen helpen om je product listings zo goed mogelijk neer te zetten. Heldere productteksten die goed gevonden worden en goed verkopen. We doen dat als volgt:

 • We vragen om input van het product en willen graag weten waarom uw product beter is dan andere producten. 
 • Concurrentieanalyse. We zoeken uit wie de concurrenten zijn, welke concurrenten het meeste omzet behalen en met welke -relevante- zoektermen ze gevonden worden. Dit dient als input voor uw listing.
listing optimalisatie
 • Reviewanalyse. Reviews bij concurrenten geven perfect aan waarom klanten een product gekocht hebben. Bij de belangrijkste concurrenten zetten we dit op een rij en gebruiken we dat ook als input voor de listing.
 • Zodra bovenstaande zaken afgerond zijn, gaan we over tot het schrijven van de perfecte listing voor jouw product!

Interesse?

De perfecte productfoto

Het hebben van perfecte productfoto’s is van groot belang bij het verkopen op Amazon. Foto’s waarbij het product niet goed zichtbaar is, de kwaliteit laag is of niet voldoen aan de eisen van Amazon, zullen direct impact hebben op het aantal verkopen dat je doet op Amazon. Goede foto’s helpen je klanten bij het maken van de juiste keuze van hun product. Daarnaast zijn klanten eerder geneigd producten te kopen waar de foto’s duidelijk en van hoge kwaliteit zijn, omdat onbewust ook iets zegt over de kwaliteit van het product. Wij kunnen je helpen om de perfecte productfoto te maken, die ook nog eens door Amazon geaccepteerd zal worden als correcte foto. We gaan als volgt te werk:

productfoto's
 •  We vragen eerst uit wat je gaat verkopen, wat de afmetingen van je product zijn en of je kleurvariaties hebt. Uiteraard willen we ook weten welke ideeën jij hebt, zodat we een goed beeld krijgen van de wensen rondom de foto’s.
 • Verder doen we een concurrentieanalyse om een beeld te krijgen hoe concurrenten hun product neerzetten en hoe we jouw product onderscheidend kunnen maken.
 • Vervolgens gaan we aan de slag met de foto’s. Waar nodig maken we gebruik van modellen. We editten de foto’s en zorgen ervoor dat je ze daarna direct kunt gebruiken op Amazon.

  Amazon Pay Per Click Ontzorging

  Amazon Pay Per Click, ook wel bekend onder de afkorting PPC, is dé manier om snel gevonden te worden op Amazon. PPC zorgt voor een verhoogde zichtbaarheid, draagt bij aan organisch ranken, geeft data terug waardoor je beter kunt optimaliseren en je kunt zelfs zichtbaar worden op listings van concurrenten! Amazon PPC is wel een vak apart. Het vergt de nodige aandacht om goed in te richten, campagnes winstgevend te maken en om de campanges te blijven optimaliseren. Met onze ervaring kunnen wij hier uitstekend bij helpen. We gaan als volgt te werk:

  • We zetten autocampagnes op, die zorgt voor continue input van data
  • Op basis van het zoektermenonderzoek, maken we manuele campagnes aan. Deze zorgen voor nog specifieker bereik.
  amazon pay per click
  • In overleg met jou, bepalen we de minimale marge en zorgen we op die manier voor mooie verkoopresultaten.
  • Iedere 24 uur werken we de campagnes bij, voor optimaal resultaat!

  Advies op Maat

  startup meeting product

  Strategisch Amazon advies                                                                     

  Naast boekhoud- en belastingadvies voor Amazon kunnen we je helpen als verkoper te groeien. Dit doen wij door samen met jou te bepalen wat je nodig hebt en op welke vlakken winst te behalen is. Heb je bijvoorbeeld hulp nodig bij het verhogen van je conversie, of wil je een PPC-campagne opzetten en optimaliseren? Dan gaan we daarmee aan de slag. Uiteraard kijken we ook meteen welke belastingmaatregelen komen kijken bij de groei van jouw e-business.

  Amazon USA advies

  Via Amazon zakendoen in de Verenigde Staten biedt flinke kansen, maar is ook gecompliceerd. Net als in Europa heb je in de VS te maken met belastingen, importheffingen, en allerlei lokale regels. Wij gidsen je hier graag door het net van wetten en regeltjes in de Amerika. Bekijk hoe we je kunnen helpen met ons Amazon USA advies!

  amazon usa

  Bekijk onze pakketten         

  Duitsland combideal

  Ga direct goed en compliant van start in Duitsland! Wij kunnen je daar bij helpen.

  • We zorgen ervoor dat je kunt gaan verkopen op Amazon Duitsland met de registratie van een Duits btw-nummer (t.w.v. € 295,-).
  • Daarnaast voorkomen we torenhoge boetes (oplopend tot € 200.000,-) door het in orde maken van de VerpackG registratie en het verzorgen van de Verpack-aangiften in het eerste jaar (t.w.v. € 149,-).
  • Het Amazonsellers Handboek krijg je er gratis bij (t.w.v. € 27,-)!

  Van € 471,- voor € 395,-

  credit card

  Je kunt onze diensten op verschillende manieren afnemen. Je kunt bijvoorbeeld een losse dienst afnemen, of per uur betalen voor onze adviezen. Daarnaast bieden we maandelijkse abonnementen, die vaak goedkoper zijn. Bekijk de onderstaande pakketten en kies de optie die het best bij jouw situatie past. Maar welke optie je ook kiest, je kunt er altijd op rekenen dat je bedrijfsinformatie in veilige handen is. We sluiten namelijk altijd een overeenkomst af waarin we afspreken ontvangen bedrijfsinformatie niet in ons voordeel te gebruiken. Verder maken we gebruik van veilige verbindingen en waarborgen we dat je financiële gegevens op correcte wijze verwerkt worden.

  Administratie & Compliancy

  Btw-nummer registratie - eenmalig € 295,-

  ✔️Duitsland

  ✔️Verenigd Koninkrijk

  ✔️Binnen 24 uur is je aanvraag onderweg naar de belastingdienst

  ✔️ Na registratie zelf van start met het doen van aangiften

  ✔️Inclusief instructie om een Duits online account op te zetten voor het doen van belastingaangiften

  Volledige belastingservice - vanaf € 50,38 per land, per maand

  ✔️Snel bereikbaar om te bespreken waar je tegen aanloopt op Amazon

  ✔️Tarief voor Duitsland, Verenigd Koningrijk, Frankrijk, Zweden, Oostenrijk of Nederland.

  Voor Spanje, België, Italië, Tsjechië en Polen gelden andere tarieven, neem hierover contact op.

  ✔️Periodieke btw-aangiften

  ✔️Persoonlijk contact met je Nederlands sprekende financieel adviseur

  ✔️Zorgvrij: wij fungeren als contactpersoon met de buitenlandse belastingdienst

  ✔️In control: stuur zelf Amazon reports op voor de aangifte of geef ons (zeer beperkte) toegang tot je Seller Central Account om de juiste reportage op te halen. Wij zoeken uit hoeveel je moet afdragen.

  ✔️Advies wanneer externe factoren impact hebben op je business in Duitsland of het VK (bijv. de Brexit of de wetswijzigingen per 1 juli 2021)

  Optioneel: btw-nummer registratie, eenmalige meerprijs vanaf € 250,- per land

  Optioneel: EORI-nummer aanvraag

  VerpackG service - eerste jaar € 149,-, daarna € 99,- per jaar

  We vullen alle formulieren voor je in die nodig zijn voor de aanvraag van een:

  ✔️Registratie in de Zentrale Zelle  (het publieke register)
  ✔️Registratie bij een afvalbeheerder (let op: het contract dat je hierbij afsluit, loopt minimaal twee jaar)
  ✔️Actief controleren of de door jou opgegeven cijfers kloppend zijn, zodat je nooit teveel betaald
  ✔️Jaarlijkse aangifte van de hoeveelheid verpakkingen.
  ✔️ Daarnaast ondersteunen we in de beantwoording bij vragen vanuit de Duitse afvalbeheerders. Zo sta je er niet alleen voor.

  SALARISADMINISTRATIE € 10,50 PER MAAND

  Heb je personeel in dienst? Dan is het wel zo handig om zo snel mogelijk de salarisadministratie goed in te richten!

  De dienstverlening ‘salarisadministratie uitbesteden voor MKB ondernemers’ van het Masters Netwerk bestaat uit de volgende functionaliteiten:

  ✔️ Maandelijkse verwerking loonmutaties
  ✔️ Opstellen digitale loonstrook
  ✔️ Opstellen en verzenden aangifte loonheffingen
  ✔️ Loonjournaalposten
  ✔️ Betaalbestand (Sepa)
  ✔️ Werkkostenregeling
  ✔️ Verzamelloonstaat
  ✔️ Standenregisters
  ✔️ App voor mobiele telefoon
  ✔️ 24/7 online toegang tot jouw administratie
  ✔️ Support (fair use)

  Via deze link kun je de dienst aankopen of meer informatie opvragen.

  Wil je toch zelf de salarisadministratie alleen doen? Overweeg dan eens deze optie.

  Amazon Optimalisatie

  Je titel komt hier

  Your content goes here. Edit or remove this text inline or in the module Content settings. You can also style every aspect of this content in the module Design settings and even apply custom CSS to this text in the module Advanced settings.

  Zoektermonderzoek en listing optimalisatie - vanaf € 125,- per listing
  Een listing is inclusief:
  • Geoptimaliseerde Amazon Titel
  • Geoptimaliseerde Amazon Bullet Points (5)
  • Geoptimaliseerde Amazon Beschrijving
  • Geoptimaliseerde Amazon Trefwoordenlijst

  Neem vrijblijvend contact met ons op indien je meerdere listings nodig hebt, of dezelfde listing in een andere taal.

  Je titel komt hier

  Your content goes here. Edit or remove this text inline or in the module Content settings. You can also style every aspect of this content in the module Design settings and even apply custom CSS to this text in the module Advanced settings.

  Amazon Advertisement Service - offerte op aanvraag
  De Amazon Advertising service houdt in:
  • Opzetten nieuwe campagnes wanneer nodig
  • Onderhouden campagnes
  • Keyword optimalisatie
  • Bid optimalisatie
  • Concurrentieanalyse
  • Opzetten mailcampagnes

  Neem vrijblijvend contact met ons op voor meer informatie!

  Je titel komt hier

  Your content goes here. Edit or remove this text inline or in the module Content settings. You can also style every aspect of this content in the module Design settings and even apply custom CSS to this text in the module Advanced settings.

  De perfecte productfoto - offerte op aanvraag
  De perfecte productfoto bestaat uit:

  7 Geoptimaliseerde Amazon foto’s die ervoor zorgen dat:

  • Jouw product tot zijn recht komt
  • Jouw product opvalt tussen je concurrentie
  • Jouw product zijn verkoopconversie optimaal is

   

  Je titel komt hier

  Your content goes here. Edit or remove this text inline or in the module Content settings. You can also style every aspect of this content in the module Design settings and even apply custom CSS to this text in the module Advanced settings.

  Amazon Quickscan
  Bij de Amazon Quickscan nemen we je Seller Central Account grondig door en brengen een adviesrapport uit over:
  1. Kwaliteit product listings (incl. reviews)
  2. Advertising campagnes en configuratie
  3. Branded Content
  4. Account health
  5. Openstaande tickets
  6. Tax settings

  *De bovengenoemde prijzen zijn exclusief BTW
  * Facturatie bij de volledige belastingontzorging zal per kwartaal zijn

  Meer weten of zijn er andere vragen?

  Neem dan contact met ons op!

  wat onze klanten zeggen

  Als startende verkoper op Amazon was ik nieuw op het gebied van E-commerce. In eerste instantie leek het belastingtechnische gedeelte een gigantische rompslomp. Toen kwam ik Amazonsellers.nl tegen. Voor mij viel het allemaal op z’n plek door door de expertise van het team die verder reikt dan alleen BTW-kennis, maar ook over E-commerce in het algemeen. Door de vlotte service en persoonlijk contact is dit zeker een aanrader.
  Joe Blokland, Eigenaar Negosie

  Amazonsellers.nl heeft met veel professionaliteit ons geholpen om een Duits BTW-nummer aan te
  vragen voor onze Amazon business. Het team van Amazonsellers.nl reageert snel en deskundig op
  vragen vanuit ons bedrijf. Zoek je een bedrijf die je kan helpen met je internationale Amazon
  ambitites? Dan zit je bij Amazonsellers.nl op het goede adres.
  Mike Kwaaitaal, Eigenaar Ziecro

  altijd bereikbaar

  Via de mail krijg je binnen 24 uur reactie op al je vragen met betrekking tot onze diensten 

  ✆ CONTACT OP ELKE MANIER

  Laat ons je vrijblijvend terugbellen / mailen / appen / Slacken om samen te bekijken wat we voor jou kunnen betekenen.

    Plan hier je belafspraak in

  ✆  +31 6 58782807

   

  Neem contact met ons op

  Wil je op de hoogte worden gehouden over e-commerce ontwikkelingen via onze nieuwsbrief?*