Over ons

Wij zijn Amazonsellers. We streven naar duurzame e-commerce waarin kwalitatieve producten de kans krijgen de Europese markt te veroveren. Duurzame e-commerce zien we als lage retourpercentages, loyale klanten, goede producten, efficiënte advertising en slimme verzending met (kleine) verpakkingen. Onze dienstverlening begint achter de landsgrenzen. We adviseren en helpen om producten in het buitenland te mogen en kunnen verkopen. Oftwel: we bieden compliance en marketplace advies.

Onze focus ligt op Amazon als grootste marketplace in Europa (en ter wereld). Waarom zou een topproduct het niet alleen goed doen op de Nederlandse markt? Wij analyseren kansen in het buitenland en zorgen ervoor dat onze klanten met succes nieuwe markten betreden.

Onze oprichters, Jochem en Joran, verkopen zelf hun eigen cactusschoenen onder het merk Vouroc. Hiermee houden we als bedrijf de ondernemergeest in de fles en kennen we het perspectief van onze klanten.

READY? SET. GO!

Benieuwd hoe Amazonsellers je kan helpen?

Kijk gerust op onze diensten pagina of stuur ons direct een bericht

✆ We zijn ook bereikbaar op +31 6 58782807.

Hoe complexer het wordt, hoe interessanter wij het vinden. Wij zijn gepassioneerd in het oplossen van moeilijke bedrijfsmatige, fiscale en administratieve puzzels. Wij maken het inzichtelijk en ontzorgen zodat onze klanten zich kunnen focussen op hun corebusiness.

Isar Rietman

Isar Rietman

Accountmanager

Kyra Fober

Kyra Fober

EU Compliance adviseur

Joran Bekhuis

Joran Bekhuis

E-commercespecialist & partner

Marco van Houttum

Marco van Houttum

Btw-specialist

Meya Tshisanda

Meya Tshisanda

E-commercespecialist

Jochem van Heek

Jochem van Heek

E-commercespecialist & partner

Amazonsellers

Tolnasingel 1, 2411 PV Bodegraven

+31 6 5878 2807

service@amazonsellers.nl