Wie zijn wij?

Wij zijn Amazonsellers. Ons team bestaat uit ondernemers met tussen de 4 en 10 jaar ervaring met e-commerce. We adviseren maar verkopen zelf ook. Toen we jaren terug begonnen, merkten we dat er in Nederland nog geen goed platform was waarop sellers onderling kennis met elkaar konden uitwisselen. Door het schrijven van blogs en het opzetten van de Amazonsellers Slack, bieden we een platform waarin ondernemers zoals jij informatie kunnen halen en vragen kunnen stellen rondom Amazon.

Daarnaast viel ons op dat bestaande belastingadvieskantoren nauwelijks kennis hadden over de complexiteit die ondernemen via Amazon FBA met zich meebrengt. De aanvraag van BTW-nummers in het buitenland, het verzorgen van aangiften in het buitenland, verkopen op Amazon. Allemaal zaken waar we zelf achteraan moesten. Via ons forum kwamen we erachter dat andere sellers hier ook tegenaan liepen. Daaruit is het idee ontstaan om deze zorg weg te nemen.

Met Amazonsellers zorgen wij ervoor dat jij toegang hebt tot een kennisplatform voor al je vragen. Daarnaast zorgen we ervoor dat jij zonder zorgen over belasting kunt verkopen op Amazon, waar in Europa dan ook.

Hoewel we ons steeds meer bezighouden om andere sellers te helpen, verkopen we nog steeds zelf op Amazon. We vieren dagen van torenhoge omzet en we lopen tegen hijackers aan. Het houdt ons scherp en zorgt ervoor dat we continu bezig zijn met e-commerce, niet alleen met de randvoorwaarden zoals belastingaangiften en verzekeringen. De lessen die wij leren dragen we graag over waardoor jij maximaal kunt profiteren van Amazon!

READY? SET. GO!

Begin meteen!
Verkoop je al op Amazon of denk je er over na? Neem sowieso contact met ons op. Dat kan via onze community (de slack, zie hieronder) of via een direct bericht. Wij en je collega-sellers denken graag met je mee!

Direct al in contact komen? 
Maak dan kennis met ons en mede-amazonsellers via de Community💬

Meer weten of Amazon, Boekhouding & Belasting?
Kijk dan gerust op onze diensten pagina of stuur ons direct een bericht

✆ We zijn ook bereikbaar op +31 6 58782807.

amazonsellers logo

Hoe complexer het wordt, hoe interessanter wij het vinden. Wij zijn gepassioneerd in het oplossen van moeilijke fiscale en administratieve puzzels. Wij maken het inzichtelijk en ontzorgen zodat jij je kunt focussen op de groei van je onderneming.

Jochem van Heek

Jochem van Heek

E-commercespecialist & partner

Internationale e-commerce vergt niet alleen topproducten neerzetten, maar ook aansluiten bij wettelijke eisen in de landen waar je ze verkoopt. Mijn achtergrond in de IT en overheidsmanagement helpt om dit soort complexe zaken te ontleden en gemakkelijk uit te leggen.

Joran Bekhuis

Joran Bekhuis

E-commercespecialist & partner

Sinds 2017 ben ik verkoper op Amazon en mede-oprichter van Amazonsellers.nl. Gepassioneerd over het inrichten van de klantreis bij aanraking van jouw merk, Amazon Pay-per-click en logistiek. Dit combineer ik met mijn kennis over btw en internationaal zakendoen.

Isar Rietman

Isar Rietman

Accountmanager

Ik houd van een uitdaging en zoek graag oplossingen om obstakels te overkomen. Daarom verzorg ik onder andere de customer support en het relatiebeheer. Heb je vragen? Dan help ik je graag op weg!

Josefa Janssen

Josefa Janssen

Verpakkingsspecialist en copywriter

Ervaren met het schrijven van productteksten in het Spaans, Frans, Duits, Engels en Nederlands. Verder zorg ik voor de contacten met buitenlandse afvalbeheerders zodat onze klanten voldoen aan de verpakkingswetten in de EU.

Marco van Houttum

Marco van Houttum

Btw-specialist

Mijn specialisme is btw/vat/MwSt in de internationale handel. Al geruime tijd begeleid ik ondernemers die omzetbelastingplichtig zijn buiten het land van vestiging. Ik onderhoud communicatie met lokale belastingdiensten en doe de btw-registratie en periodieke aangiften.