...

Over ons

Wij zijn Amazonsellers. We streven naar duurzame e-commerce waarin kwalitatieve producten de kans krijgen de Europese markt te veroveren. Duurzame e-commerce zien we als lage retourpercentages, loyale klanten, goede producten, efficiënte advertising en slimme verzending met (kleine) verpakkingen. Onze dienstverlening begint achter de landsgrenzen. We adviseren en helpen om producten in het buitenland te mogen en kunnen verkopen. Oftwel: we bieden compliance en marketplace advies.

Onze focus ligt op Amazon als grootste marketplace in Europa (en ter wereld). Waarom zou een topproduct het niet alleen goed doen op de Nederlandse markt? Wij analyseren kansen in het buitenland en zorgen ervoor dat onze klanten met succes nieuwe markten betreden.

Onze oprichters, Jochem en Joran, verkopen zelf hun eigen cactusschoenen onder het merk Vouroc. Hiermee houden we als bedrijf de ondernemergeest in de fles en kennen we het perspectief van onze klanten.

READY? SET. GO!

Benieuwd hoe Amazonsellers je kan helpen?

Kijk gerust op onze diensten pagina of stuur ons direct een bericht

✆ Of plan direct een belafspraak in. 

Hoe complexer het wordt, hoe interessanter wij het vinden. Wij zijn gepassioneerd in het oplossen van moeilijke bedrijfsmatige, fiscale en administratieve puzzels. Wij maken het inzichtelijk en ontzorgen zodat onze klanten zich kunnen focussen op hun corebusiness.

Isar Rietman

Isar Rietman

Accountmanager

Meya Tshisanda

Meya Tshisanda

Marketplace specialist

Joran Bekhuis

Joran Bekhuis

E-commerce specialist & partner

Nina van den Brink

Nina van den Brink

Marketplace specialist

Marco van Houttum

Marco van Houttum

Btw-specialist

Jochem van Heek

Jochem van Heek

E-commerce specialist & partner

Amazonsellers

Atoomweg 63, 3542 AA, Utrecht

support@amazonsellers.nl

Plan een belafspraak