Hi, wij zijn Jochem en Joran en heten je van harte welkom op Amazonsellers.nl!

Bedankt dat je de moeite neemt om even te kijken wie wij zijn. We stellen ons kort even voor en vertellen vervolgens waarom we begonnen zijn met Amazonsellers.nl.

Jochem

JochemTe gek dat je op Amazonsellers.nl terecht bent gekomen! Ik ben Jochem, 28 jaar en woon op dit moment in Utrecht. Mijn passie voor topproducten, efficiëntie en ondernemen komt precies samen in verkopen op Amazon. Naast het zorgen voor maximale klantwaarde, houd ik de financiën in de gaten en zorg ik voor de belangrijkste marketing.

 

 

Joran

Joran Bekhuis

Mijn naam is Joran, 27 jaar en woon in Rotterdam. Toegevoegde waarde leveren in zaken waar anderen simpelweg aan voorbij gaan, vind ik geweldig om mee bezig te zijn. Ik focus me met name op het logistieke proces, klantenservice en de inventaris.

 

 

Aangezien we allebei niet stil kunnen zitten en erg geïnteresseerd zijn ondernemen, hebben een sprong in het diepe genomen met verkopen via Fulfillment by Amazon [FBA]. We hoorden af en toe wat over Amazon FBA en hoe mensen er toch een leuk zakcentje mee verdienden. En dan met name via private labelling om fysieke producten te verkopen.

Resultaat tot nu toe: een duizelingwekkende achtbaan waarin we nu al gigantisch veel geleerd hebben en mooie resultaten hebben neergezet.

Waarom Amazonsellers.nl?

De meeste informatie over FBA gaat over de VS. Daarnaast is Amazon nog niet zo aanwezig in Nederland, waardoor dit het juiste moment is om in te stappen met FBA. Wat wij nog misten was een platform voor Nederlandse verkopers op Amazon, waarin we nuttige informatie kunnen delen, in contact kunnen kopen met andere verkopers en om op die manier van elkaar te leren. We gaan er vanuit dat dit zo snel mogelijk gaat lukken, zodat we meer mensen kunnen motiveren om in FBA te stappen.

Wij hebben er in ieder geval zin in om er wat van te maken, jij natuurlijk ook!

Heb je vragen?

Spreek ons dan vooral aan in de Slack, we helpen je graag!