Laten we er samen voor zorgen dat jij maximaal kunt profiteren van Amazon!

Welkom! Wij zijn Jochem & Joran. Een paar jaar geleden zijn wij begonnen met het verkopen van een aantal producten op Amazon. We merkten dat er in Nederland nog geen goed platform was waarop sellers onderling kennis met elkaar konden uitwisselen. Door het schrijven van blogs en het opzetten van de Amazonsellers Slack, bieden we een platform waarin ondernemers zoals jij informatie kunnen halen en vragen kunnen stellen rondom Amazon.

Daarnaast viel ons op dat bestaande belastingadvieskantoren nauwelijks kennis hadden over de complexiteit die ondernemen via Amazon FBA met zich meebrengt. De aanvraag van BTW-nummers in het buitenland, het verzorgen van aangiften in het buitenland, verkopen op Amazon... weinig belastingadvieskantoren hebben hier weet van.  Via de Amazonsellers Slack kwamen we erachter dat andere sellers hier ook tegenaan liepen. Daaruit is het idee ontstaan om deze zorg weg te nemen.

Met Amazonsellers zorgen wij ervoor dat jij toegang hebt tot een kennisplatform voor al je vragen. Daarnaast zorgen we ervoor dat jij zonder zorgen over belasting kunt verkopen op Amazon, waar in Europa dan ook.

Direct al in contact komen? 
Maak dan kennis met ons en mede-amazonsellers via de Slack 💬

Meer weten of Amazon & Belasting? 
Kijk dan gerust op de Amazon & Belasting pagina of plan direct een kennismakingsgesprek  in!

En Jochem & Joran zijn?

 

Jochem

Jochem Ik ben Jochem, 28 jaar en woon op dit moment in Utrecht. Mijn passie voor topproducten, efficiëntie en ondernemen komt precies samen in verkopen op Amazon. Naast het zorgen voor maximale klantwaarde, houd ik de financiën in de gaten en zorg ik voor de belangrijkste marketing.

 


Joran

JochemMijn naam is Joran, 27 jaar en woon in Rotterdam. Ik focus me met name op het logistieke proces, klantenservice en de inventaris. Aangezien we allebei niet stil kunnen zitten en erg geïnteresseerd zijn ondernemen, hebben een sprong in het diepe genomen met verkopen via Fulfillment by Amazon [FBA]. We hoorden af en toe wat over Amazon FBA en hoe mensen er toch een leuk zakcentje mee verdienden. En dan met name via private labelling om fysieke producten te verkopen. Resultaat tot nu toe: een duizeling-wekkende achtbaan waarin we nu al gigantisch veel geleerd hebben en mooie resultaten hebben neergezet.