fbpx

ONS VERHAAL

Wij zijn Jochem & Joran, twee goede vrienden. Een paar jaar geleden zijn wij begonnen met het verkopen van een aantal producten op Amazon. We merkten dat er in Nederland nog geen goed platform was waarop sellers onderling kennis met elkaar konden uitwisselen. Door het schrijven van blogs en het opzetten van de Amazonsellers Slack, bieden we een platform waarin ondernemers zoals jij informatie kunnen halen en vragen kunnen stellen rondom Amazon.

Daarnaast viel ons op dat bestaande belastingadvieskantoren nauwelijks kennis hadden over de complexiteit die ondernemen via Amazon FBA met zich meebrengt. De aanvraag van BTW-nummers in het buitenland, het verzorgen van aangiften in het buitenland, verkopen op Amazon. Allemaal zaken waar we zelf achteraan moesten. Via ons forum kwamen we erachter dat andere sellers hier ook tegenaan liepen. Daaruit is het idee ontstaan om deze zorg weg te nemen.

Met Amazonsellers zorgen wij ervoor dat jij toegang hebt tot een kennisplatform voor al je vragen. Daarnaast zorgen we ervoor dat jij zonder zorgen over belasting kunt verkopen op Amazon, waar in Europa dan ook.

BLIJF SCHERP

Hoewel we ons steeds meer bezighouden om andere sellers te helpen, verkopen we nog steeds zelf op Amazon. We vieren dagen van torenhoge omzet en we lopen tegen hijackers aan. Het houdt ons scherp en zorgt ervoor dat we continu bezig zijn met e-commerce, niet alleen met de randvoorwaarden zoals belastingaangiften en verzekeringen. De lessen die wij leren dragen we graag over waardoor jij maximaal kunt profiteren van Amazon!

READY? SET. GO!

Begin meteen!
Verkoop je al op Amazon of denk je er over na? Neem sowieso contact met ons op. Dat kan via de ons forum (de slack, zie hieronder) of via een direct bericht. Wij en je collega-sellers denken graag met je mee!

Direct al in contact komen? 
Maak dan kennis met ons en mede-amazonsellers via de Slack 💬

Meer weten of Amazon, Boekhouding & Belasting?
Kijk dan gerust op onze diensten pagina of stuur ons direct een bericht!

✆ We zijn ook bereikbaar op +31 6 58782807.

BTW-nummers, aangiften, boekhouding. Allemaal zaken waar we zelf achteraan moesten. Via ons forum kwamen we erachter dat andere sellers hier ook tegenaan liepen. Daaruit is het idee ontstaan om deze zorg weg te nemen.

WIE IS JORAN?

Mijn naam is Joran Bekhuis. Ik focus me met name op het logistieke proces, klantenservice en de inventaris. Aangezien we allebei niet stil kunnen zitten en erg geïnteresseerd zijn in ondernemen, hebben we een sprong in het diepe genomen met verkopen via Fulfillment by Amazon [FBA]. We hoorden af en toe wat over Amazon FBA en hoe mensen er toch een leuk zakcentje mee verdienden. En dan met name via private labelling om fysieke producten te verkopen. Resultaat tot nu toe: een duizeling-wekkende achtbaan waarin we nu al gigantisch veel geleerd hebben en mooie resultaten hebben neergezet.

EN JOCHEM IS?

Ik ben Jochem van Heek. In mijn studententijd richtte ik een bedrijf op dat t-shirts bedrukte voor verenigingen. Toen ik het werkzame leven instapte, begon die drang naar ondernemen weer op te komen en begon ik samen met Joran ons eigen outdoor-merk. Mijn passie voor topproducten, efficiëntie en ondernemen komt precies samen in verkopen op Amazon. In ons bedrijf focus ik me op het leveren van maximale klantwaarde, houd ik de financiën bij, maak ik e-learnings en ben ik aanspreekpunt voor onze partners. Geïnteresseerd in een samenwerking? Stuur me een berichtje.