...

Amazon sorteercentrum in Nederland

Het hangt al een tijd in de lucht dat Amazon haar logistieke netwerk moet uitbreiden naar Nederland. Begin dit jaar is dan ook de knoop doorgehakt om een Amazon sorteercentrum te openen in Nederland. Het sorteercentrum wordt deze zomer geopend op Rozenburg-Schiphol. Nederlandse klanten die in Amsterdam en omgeving wonen kunnen op die manier snellere bezorgtijden verwachten. Op die manier probeert Amazon een nog betere dienstverlening op te zetten en haar concurrentiepositie te verstevigen in Nederland.

Amazon distributiecentrum

Kan ik nu mijn Duits btw-nummer opzeggen?

Indien je gebruik maakt van Fulfilment by Amazon, kan dat nog niet. Op dit moment worden bijna alle Nederlandse en Belgische klanten rechtstreeks vanuit Mönchengladbach bediend en wordt jouw voorraad daar ook opgeslagen. Het Amazon sorteercentrum zal in de toekomst gebruikt worden om bulkladingen te ontvangen vanuit Duitsland. In het sorteercentrum zullen de ladingen efficiënter verdeeld worden over verschillende vervoerders, die vervolgens producten naar de klanten brengen. Er zal geen voorraad opgeslagen worden in Nederland. Het is echt een sorteercentrum en geen fulfilment center. Je zult voorlopig nog steeds een Duits btw-nummer nodig hebben wil je gebruik maken van Amazon FBA. Mocht dit in de toekomst veranderen, dan laten we dat zeker weten.

Vragen?

Voor verkopers op Amazon gaat er op de korte termijn niet direct iets veranderen. Je zult je voorraad nog steeds naar Duitsland moeten sturen. Klanten kunnen als het goed is door het sorteercentrum snellere levertijden verwachten. Mocht je hierover vragen hebben, of heb je andere vragen rondom verkopen op Amazon? Stel ze dan gerust, we helpen graag.

altijd bereikbaar

Via de mail krijg je binnen 24 uur reactie op al je vragen met betrekking tot onze diensten 

✆ CONTACT OP ELKE MANIER

Laat ons je vrijblijvend terugbellen / mailen / appen / Slacken om samen te bekijken wat we voor jou kunnen betekenen.

✆   +31 6 58782807

 

NEEM CONTACT MET ONS OP

Welke van onze diensten sluiten aan bij je vraag? (meerdere opties mogelijk)

Welke van onze diensten sluiten aan bij je vraag? (meerdere opties mogelijk)

Welke van onze diensten sluiten aan bij je vraag? (meerdere opties mogelijk)

Hoe bent u bij ons terecht gekomen?

Blijf op de hoogte

14 + 1 =