...

Wat is European Seller Solutions?

Met trots kondigen we de totstandkoming van European Seller Solutions aan. European Seller Solutions is ontstaan uit de samenwerking tussen Kennispunt en Amazonsellers, met als doel ondernemers succesvol te maken en te ondersteunen in de wereld van e-commerce. 

Zoals je waarschijnlijk wel weet komt er veel kijken bij het verkopen op online platformen zoals Amazon, bol.com of Zalando. Wij zijn hier om jullie te helpen met de administratie, compliancy en optimalisatie van jouw account. Zo zetten we alles op alles om jou zorgeloos te laten verkopen in binnen- en buitenland. En dat alles onder één dak.

Wat verandert er met deze samenwerking?

Wij blijven altijd klaar staan om je verkopen op Amazon te vergroten en te ondersteunen bij de Extended Product Responsibility (verpakkingswetgeving).

Maar we willen verder gaan dan dat. 

European Seller Solutions
diensten ESS

Door samen te werken met Kennispunt kunnen we jullie nog beter en vollediger van dienst zijn. Hoe minder frictie rondom verkopen op marketplaces, hoe beter. Zo is het nu makkelijker om gebruik te maken van de volgende diensten, zonder continu te moeten wisselen van aanbieder: 

1. Meer verkopen via marketplaces. We zetten ons als ESS breder in dan alleen Amazon. Op zoek naar advies voor je internationale marketplace-strategie? Wij zijn er om mee te denken over kansen in het buitenland. We blijven echter niet bij meedenken, maar kunnen je ook helpen met de uitvoering. Denk aan advertising, branded content, accountbeheer en het bijhouden van product listings op verschillende marketplaces (of via integrators zoals Channable).
2. Volledige btw-ontzorging door heel Europa. Jouw financieel adviseur staat altijd klaar om vragen te beantwoorden omtrent de btw en in- of uitvoerrechten. In alle Europese landen kunnen btw-nummers aangevraagd worden en verzorgen we de aangiften. Tegelijkertijd fungeren wij als contactpersoon met alle belastingdiensten in Europa. Door gebruik te maken van geavanceerde software werken we steeds efficiënter en zorgen we ervoor dat je compleet ontzorgd wordt op het gebied van btw.
3. Gemakkelijk voldoen aan de Extended Product Responsibility. De laatste maanden een veel besproken onderwerp rond verkopen op marketplaces: de verpakkingswetten. Als we bij de btw-aangifte zien dat je omzet hebt in een land met deze verplichtingen, brengen we je op de hoogte van de verplichtingen en kunnen we direct helpen om compliant te zijn. 

Met de aanvulling van bovenstaande diensten willen we ervoor zorgen dat internationaal ondernemen via marketplaces een stuk eenvoudiger wordt!

Onze diensten kunnen afzonderlijk of in geheel afgenomen worden. Weten wat passend is voor jouw situatie? Neem dan contact met ons op en we staan je graag te woord.

 

altijd bereikbaar

Via de mail krijg je binnen 24 uur reactie op al je vragen met betrekking tot onze diensten 

✆ CONTACT OP ELKE MANIER

Laat ons je vrijblijvend terugbellen / mailen / appen / Slacken om samen te bekijken wat we voor jou kunnen betekenen.

  Plan hier je belafspraak in

✆  +31 6 58782807

 

Neem contact met ons op

Wil je op de hoogte worden gehouden over e-commerce ontwikkelingen via onze nieuwsbrief?*