...

Semso en Amazonsellers slaan de handen ineen

Hoe eenvoudiger verkopen op Amazon aansluit met bestaande financiële processen, hoe meer ondernemers de stap kunnen maken om te gaan verkopen op Amazon. Semso is bij uitstek een bedrijf wat zich hier voor inzet. Met name ondernemers die al een tijdje meedraaien en uit willen breiden naar Amazon, hebben vast wel eens gehoord van Semso.

Semso is bekend om de ontwikkeling van koppelingen tussen Amazon Seller Central en boekhoudpakketten zoals Exact Online. Dankzij deze koppelingen komen cijfers vanuit Seller Central netjes terecht in je eigen boekhouding.

Echter, de wereld van Amazon Seller Central is een bijzondere. Voor veel ondernemers is het vaak een grote uitdaging om de instellingen goed te krijgen op het gebied van btw-nummers, toevoegen van producten en valuta. Laat staan de verschillende reports waarmee je te maken krijgt in Seller Central. Staan de instellingen niet goed in Seller Central, dan komt het ook niet goed terecht in je boekhoudpakket.

Met onze kennis over internationale btw en boekhouding, zorgen wij ervoor dat we ondernemers deels kunnen ontzorgen op dit vlak voor ze gaan beginnen op Amazon. Dankzij de samenwerking met Semso kunnen we deze ontzorging naar een hoger niveau tillen.

Wat kunt u verwachten?

Met de kennis over Seller Central die Amazonsellers heeft, zorgen wij ervoor dat de instellingen goed komen te staan. Van het controleren van FBA-instellingen tot aan btw nemen we onder de loep en passen we aan waar nodig. Semso zorgt er vervolgens voor dat de koppeling tussen Seller Central en uw boekhoudpakket naadloos op elkaar aansluiten. Dan kunt u zich gewoon focussen op het verkopen, terwijl u ook nog eens compliant bent. Wel zo prettig!

logo semso
amazonsellers logo

altijd bereikbaar

Via de mail krijg je binnen 24 uur reactie op al je vragen met betrekking tot onze diensten 

✆ CONTACT OP ELKE MANIER

Laat ons je vrijblijvend terugbellen / mailen / appen / Slacken om samen te bekijken wat we voor jou kunnen betekenen.

 

NEEM CONTACT MET ONS OP

Welke van onze diensten sluiten aan bij je vraag? (meerdere opties mogelijk)

Welke van onze diensten sluiten aan bij je vraag? (meerdere opties mogelijk)

Welke van onze diensten sluiten aan bij je vraag? (meerdere opties mogelijk)

Blijf op de hoogte

10 + 9 =