Stagevacature voor productmarketing

Amazonsellers is op zoek naar een stagiair(e) die zin heeft om het verschil te maken voor Nederlandse bedrijven die online op Amazon in het buitenland verkopen.

Wij zorgen ervoor dat hun producten zo goed mogelijk verkopen in buitenlandse markten. We doen dit onder andere in Duitsland, Frankrijk, Verenigd Koninkrijk, Spanje, Italië, Zweden en de Verenigde Staten.

Wat ga je doen?

Je gaat aan de slag voor een aantal van onze klanten met hun product listings en advertising op Amazon. Dat betekent dat je veel tijd zult steken in het neerzetten van strakke productpagina’s en wekelijks advertentiecampagnes zult monitoren. Je bepaalt wat wel en niet werkt en daar stuur je op bij.

Samen met een collega ga je aan de slag voor deze klanten en krijgt daarin veel ruimte om eigen ideeën uit te proberen om conversies te verhogen. We werken voor veel verschillende merken waardoor je de ene dag bezig bent fietsen zo goed mogelijk neer te zetten en de volgende dag werkt aan sportvoeding of babyproducten. Afwisseling genoeg!

Naast onze klanten willen we Amazonsellers als adviesbureau ook naar een hoger plan trekken door meer content te creëren op onze website en socials. Hier geldt wederom: heb je goede ideeën, dan gaan we daar gewoon mee aan de slag!

Wat heb je nodig?

– opleiding in marketing / communicatie (hbo)

– enthousiast over content marketing

– affiniteit met advertising (bijv. Google Ads)

– affiniteit met e-commerce

– affiniteit met Amazon is een pré

– je bent een teamplayer

– je bent proactief en houdt van actie

Wat bieden wij?

Amazon is vooral in Nederland heel nieuw en sterk aan het groeien. Bij ons doe je kennis op die weinig mensen hebben maar die alleen maar waardevoller wordt. Het is echt heel anders dan verkopen via Bol.com of Zalando! We gaan met je aan de slag om jezelf verder te ontwikkelen tijdens deze stage. Heb je zelf bepaalde doelen die je wilt behalen, dan kijken we samen hoe we daar kunnen komen. Je ontvangt een stagevergoeding van €350,- per maand op basis van 40 uur per week voor 3 tot 6 maanden. Het is ook mogelijk om parttime (24-40 uur) bij ons aan de slag te gaan. Ons kantoor is in Bodegraven, maar vanuit huis werken is ook mogelijk.

Amazonsellers is een start-up met de daarbij behorende dynamische omgeving. We kunnen daardoor de ruimte bieden om eigen projecten op te pakken als je een mooie kans ziet. Een mislukt project zien we als een waardevolle les, dus no hard feelings als het een keer anders gaat dan je had verwacht! We groeien hard dus de kans om te blijven hangen na je stage is er zeker.

Heb je zin om met ons aan de slag te gaan? Stuur dan je CV naar Jochem via jochem@amazonsellers.nl of bel even als je meer wilt weten: 06 1395 7929.

Starten kan vanaf 1 februari 2022. Exacte datum is in overleg.

Amazonsellers is gevestigd in Bodegraven.