Laat ons je helpen om een online business op te zetten via Amazon!

In onze ervaring, wat de meeste internetondernemers najagen en waar wij je bij willen helpen, is het volgende:

Het opzetten en bouwen van een online business waarin geautomatiseerde systemen zorgen voor transacties, cashflow en groei zonder dat jij fysiek aanwezig bent. Met andere woorden: “we ruilen tijd niet in voor geld”.

Dit biedt mogelijkheden:

 •  Meer tijd voor vrienden en familie op de momenten die jij kiest
 • De wereld rond te reizen terwijl je nog steeds geld aan het verdienen bent
 • Niet meer werken voor iemand anders dan jezelf!

Natuurlijk, internetondernemers moeten ook tijd vrijmaken om waardevolle producten en ervaringen te creëren. Er wordt echter hard gewerkt om daar later de vruchten van te plukken.

Maar: het verwezenlijken van een online business die geld oplevert is niet gemakkelijk en je zult hard moeten werken om het op te zetten. Niets in het leven komt simpel aanwaaien. Menig internet ondernemer of marketeer zal proberen je op andere gedachten te brengen. Op die manier kunnen zij geld aan jou te verdienen op basis van valse beloften.

De waarheid is echter:

 • Het opzetten van een online business is niet gemakkelijk
 • Het kost tijd om een online business op te zetten, een lange termijnvisie is hierbij cruciaal
 • Het is echter zeker niet onmogelijk!!

Hoe kan Amazon mij daarbij helpen?

Amazonsellers.nl staat bol van informatie met tal van redenen hoe Amazon jou kan gaan helpen met het realiseren van jouw online business. Uiteraard zullen we je nu alvast een tipje van de sluier geven.

Waar we het over hebben is Fulfillment by Amazon. Dat komt op het volgende neer:

You sell it, we ship it. Amazon has created one of the most advanced fulfillment networks in the world, and your business can benefit from our expertise. With Fulfillment by Amazon (FBA), you store your products in Amazon’s fulfillment centers, and we pick, pack, ship, and provide customer service for these products. Best of all, FBA can help you scale your business and reach more customers”. 

 

Het klinkt bijna te mooi om waar te zijn, je stuurt een lading producten naar een fulfillment center van Amazon en vanaf daar regelt Amazon de rest. Het enige wat jij hoeft te doen is ervoor te zorgen dat je een geschikt product hebt en ervoor zorgt dat je dit aanbiedt op Amazon. Amazon zorgt voor klantenservice in de taal van het land waarin jij verkoopt, verzending van je product naar de klant en de retourafhandeling. Je kunt ook nog eens jouw product verkopen op een platform met een bereik van miljoenen mensen!

Dit is in essentie wel waar het op neer kan komen, zolang je maar in acht neemt dat het niet van vandaag op morgen geregeld is.

Waar moet ik dan aan denken om te kunnen verkopen via Amazon?

 1. Zoek het juiste Private Label product
 2. Zoek een fabriek die dit product voor jou gaat maken (in China of ergens anders)
 3. Vind een freight forwarder die jouw product ophaalt bij de leverancier en zorgt dat het terecht bij jou, danwel Amazon
 4. Zorg voor de juiste presentatie op Amazon (dit is mogelijk in zowel het Verenigd Koninkrijk, Frankrijk, Duitsland, Spanje en Italië!), denk hierbij aan een juiste titel, keywords waar je op gevonden kunt worden, correcte productinformatie, hoge kwaliteit foto’s, unieke verpakking etc…!
 5. Regel de eerste product reviews, zet campagnes op en ga van start
 6. Analyseer je verkopen en keywords die hieraan bijdragen
 7. Schaal op en breid uit!

Ter ondersteuning van deze stappen raden we zeker aan om een aantal tools erbij te pakken. De vijf belangrijkste om mee te beginnen vind je hier

Wij zijn er voor jou!

Het doel van amazonsellers.nl is om een bron te zijn van informatie die jou gaat helpen om succesvol te kunnen verkopen op Amazon Europe. Voor ondernemers die bereid zijn om over te gaan op actie en het beste in zichzelf naar boven te halen. Wij zullen ons uiterste best doen om zowel hoog over informatie te geven over verkopen op Amazon, als om in de diepte te duiken om ervoor te zorgen dat je een zo volledig mogelijk beeld krijgt van wat je moet doen of kunt verwachten. Daarnaast hebben we een platform waarin je met andere Amazon ondernemers kunt sparren.

Vergeet alleen niet dat je met alleen lezen over verkopen op Amazon er nog lang niet bent. Het belangrijkste is namelijk dat je NU begint! 🙂

Investeren in de toekomst?

BELANGRIJK LEESVOER

THE MILLIONAIRE FASTLANE

Aan jou de keuze: blijf je voor eeuwig op de Sidewalk, waarbij de maand eigenlijk altijd nét te lang duurt? Of ben je een Slowlaner, die zorgvuldig met zijn of haar geld omgaat, maar pas miljonair is bij het bereiken van je pensioen? OF... kies je voor de Fastlane, hack je JOUW code naar SUCCES en ben je gewoon op jonge leeftijd al miljonair? Een must-read voor iedereen die zijn leven serieus neemt 😉

ESCAPE

Als je op deze site bent aangekomen, droom je er natuurlijk van om ondernemer te worden! In het boek van Anik Singal word je meegenomen in de reis naar de juiste mindset voor de ondernemer. Welke blokkades moet je overwinnen om daar te komen? Hoe kun je succesvol worden EN blijven? Een lekker boek voor bij de haard, die je laat nadenken waarom je aan je avontuur begint of waarom je er juist mee verder moet gaan! 😄

INVLOED

Beginnen met Amazon betekent beginnen met producten verkopen. Hoe kun je er nu voor zorgen dat je producten zo veel mogelijk verkocht worden? Marketing is key. Eén van de meest verkochte boeken ter wereld dat hierover gaat is Robert Cialdini's sales playbook, ofwel Invloed. Doe er je voordeel mee!