...

Helpt Amasuite jou succesvol te worden?

Verkopen op Amazon neemt steeds meer toe in populariteit, en met een goede reden. Amazon is de grootste webwinkel ter wereld, iedereen heeft de mogelijkheid om producten te verkopen en om (veel) geld te verdienen. Amasuite is één van de tools die wij intensief gebruik om hier succesvol bij te zijn. In deze blogpost laten we je graag zien hoe we dat voor elkaar krijgen!

Wat kun je verwachten van Amasuite?

Amasuite verkoopt op dit moment voor $197,-, of in vier maandelijkse betalingen van $67,-. Dit is niet erg duur voor hetgeen dat je krijgt…

AmaSuite Price Options

 

…je koopt namelijk niet alleen een tool waarmee je productonderzoek kunt doen, je krijgt er ook nog een cursus bij. Deze cursus geeft een hoog-over beschrijving van zaken waar je rekening mee moet houden als het aankomt op verkopen op Amazon.

Chris Guthrie is de man die de cursus geeft, en heeft veel ervaring met verkopen op Amazon. Dit merk je ook aan de cursus, hij geeft relevante informatie en brengt dat op een leuke, leerzame manier.

In de membersarea van Amasuite 5 krijg je toegang tot de volgende cursussen (in het Engels):

 • Module 1: Introduction to selling on Amazon: 9 min
 • Module 2: How to pick the right product to sell: 19 min
 • Module 3: How to find a supplier: 19 min
 • Module 4: How to get sales on Amazon: 19 min
 • Module 5: How to get reviews on Amazon: 15 min
 • Module 6: How to scale your from one product to many: 6 min
 • Module 7: Customer Q&A – December 29th 2016: 1 hour 14 min
 • Module 8: Customer Q&A – Jan 30th 2017: 1 hour 4 min

AmaSuite5 Modules 1-8

De essentie van de Amasuite cursus

Chris Guthrie gaat in op onderstaande onderwerpen, alle relevant voor mensen die beginnen met Amazon FBA:

 • Wat te verkopen
 • Hoe kom je aan suppliers
 • Hoe je erachter komt of je product winst gaat opleveren of niet
 • Uitrekenen van marge
 • Maken van een goede product listing
 • Hoe krijg je traffic naar je listing
 • Etc…

Als beginner is het vaak de moeilijkste keuze om uit te zoeken wat je moet verkopen. Deze cursus en de software helpen je bij het maken van deze beslissing. Daarnaast zorgt de software ervoor dat je je onderzoeksproces behoorlijk kunt optimaliseren en op basis van data de juiste keuze kunt maken.

AmaSuite Video 2 screenshot

Er zijn in totaal 6 hoofdtrainingen en 2 Q&A webinars. Klinkt goed toch? Laten we ingaan op de software.

AmaSuite Software

In de loop van deze blogpost, zullen we de software behandelen die AmaSuite gecreëerd heeft. We zullen niet overal in detail op ingaan, maar hopelijk geeft het wel een beeld wat de mogelijkheden zijn.

Als je ervoor kiest Amasuite aan te schaffen, krijg je 5 softwareproducten die helpen het juiste product te kiezen om te verkopen. Per product zijn er 6 tot 9 video’s die je uitleggen waarvoor je het kunt gebruiken, hoe je het kunt gebruiken en krijg je inzicht in mogelijke businessideeën. Voor ons was dit één van de waardevolste zaken, omdat je de er echt voor kunt zorgen dat je bedrijf in de juiste richting beweegt, gelijk vanaf het begin.

De vijf producten zijn:

 • Top Product Analyzer
 • Search Analyzer
 • Keyword Generator
 • Review Analyzer
 • Ali Inspector

AmaSuite Product Packages Colors

Ali Inspector Bonus

Genoeg gelezen en gelijk beginnen? Ga naar de AmaSuite website. 

Top Product Analyzer Software

Deze software helpt je om de beste producten te vinden en verschillende categorieën. Er is namelijk niet één categorie die het beste werkt, er zijn gewoon teveel mogelijkheden! In plaats daarvan zijn er meerdere categorieën met meerdere thema’s. AmaSuite maakt onderscheid in Best Sellers, Top Rated, Hot New Releases, Movers and Shakers, Most Gifted en Most Wished For. Natuurlijk zijn deze productcategorieën op haar eigen manier uniek.

Search Analyzer Software

Deze software ’trekt’ productinformatie uit Amazon, inclusief de prijsrange, kortingsbedragen en klantenreviews. Het geeft je meer data om te onderzoeken welke producten je kunt verkopen.

Keyword Generator Software

Dit is een keyword generator tool die data uit verschillende online webwinkels haalt. Het zorgt ervoor dat je de juiste keywords voor je listing en productbeschrijvingen vindt, om zo je ranking en verkopen te optimaliseren. Mocht je hiernaast ook nog een website bouwen voor je producten, zou je de keyword generator tool ook goed kunnen gebruiken voor de juiste keywords.

Review Analyzer Software

De review analyzer helpt je om snel Amazon reviews te scannen en om erachter te komen wat men over de verschillende producten zegt. Wat is er mis mee? Wat maakt een product populair? Dit kan jou helpen om producten te verbeteren, of er voor te zorgen dat je weet wat je moet doen als je je product op de kaart wilt zetten.

Ali Inspector Software

Deze hebben wij zelf niet gebruikt (nog), maar kan gebruikt worden om je eigen webwinkel te vullen met producten die populair zijn op AliExpress.

Tot slot over AmaSuite

AmaSuite is een erg handige tool om te gebruiken om diepgravend product onderzoek te doen. Je krijgt echt toegang tot alle data die Amazon vrijgeeft en geeft je daarom genoeg informatie om een juiste keuze te maken. Zelf gebruiken wij Amasuite in combinatie met Junglescout. Junglescout helpt ons om snel inzicht te krijgen of een bepaalde markt geschikt is. Amasuite gebruiken we vervolgens om een product dieper te analyseren, om zo een gefundeerde keuze te maken!

Kijk zelf ook eens op de website van Amasuite om te bepalen of het voor jou geschikt is! 🙂

Amasuite